Getuigen gezocht van gewapende diefstal in Rotterdam

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

De politie is op zoek naar getuigen van een diefstal met geweld die op 21 maart 2024 plaatsvond aan de Oude Watering in Rotterdam. Een 17-jarige jongen werd onder bedreiging van een vuurwapen en met geweld beroofd van zijn scooter.

Incident

Rond 21:10 uur ontving de politie een melding van de diefstal. Direct na de melding kwamen zij ter plaatse en troffen het slachtoffer, een 17-jarige jongen uit Rotterdam. Onder bedreiging van een vuurwapen en met geweld werd zijn scooter meegenomen door twee verdachten. De verdachten zijn vermoedelijk twee (jonge) mannen tussen de 175-180 cm groot met een donkere huidskleur. Ze reden op een zwarte scooter zonder kappen en droegen beide een bivakmuts.

Onderzoek

De politie heeft direct een onderzoek opgestart. Tot op heden is er nog niemand aangehouden. Op dit moment is de politie op zoek naar de twee verdachten. Er wordt een buurtonderzoek gedaan en er worden camerabeelden uit de omgeving van het incident bekeken.

Oproep aan getuigen

De recherche komt graag in contact met getuigen van deze gewapende diefstal of met mensen die informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek. Ook is de politie op zoek naar (camera)beelden van het incident. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Als u liever anoniem wilt blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.