Man aangehouden voor 55 dagen gevangenisstraf

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Driebergen, Rotterdam, - De politie heeft in de ochtend van dinsdag 11 februari op de A13 bij Rotterdam een 30-jarige inwoner van Rotterdam aangehouden omdat hij nog een straf van 55 dagen diende uit te zitten.

Medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid zagen een auto rijden waarvan de eigenaar volgens de politiesystemen nog twee boetes van in totaal 1389 euro moest betalen. De auto werd vervolgens aan de kant gezet maar de eigenaar zat zelf niet in de auto. Wel haar man en bij controle van zijn personalia bleek dat hij nog een gevangenisstraf van 55 dagen moest ondergaan. Hij werd direct aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.

Boetes

De echtgenote van de man, op haar naam stond de auto geregistreerd, kwam later aan het bureau om de auto op te halen. Ze mocht de auto pas meenemen nadat zij de openstaande boetes van in totaal 1389 euro had betaald.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
07:53

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief