Getuigen gezocht van schietpartij Oranjeboomstraat in Rotterdam

Normal aangepastpolitieauto

Vrijdag 4 september, even voor 23.00 uur, hoorden omwonenden op de Oranjeboomstraat meerdere schoten en waarschuwden de hulpdiensten. De verdachte(n) waren gelijk weg, voor zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen. Wel raakte een auto beschadigd. De recherche onderzoekt sporen, spreekt met getuigen en betrokkenen en bekijkt camerabeelden om te achterhalen wat er precies gebeurd is. Mensen met meer informatie of zelfs beeldmateriaal worden gevraagd contact op te nemen.

Toen de politie na de melding ter plaatse kwam, bleek dat er daadwerkelijk geschoten was. Er werden meerdere hulzen gevonden, die door Forensische Opsporing zijn veiliggesteld. De politie onderzoekt wat er gebeurt is en ook of er gericht op de auto is geschoten. 

Heeft u meer informatie? Heeft u camerabeelden waar mogelijk meer van het incident of de betrokken op staat? Bel de opsporingstiplijn 0800-6070, of vul onderstaand tipformulier in. Liever anoniem blijven? Bel 0800-7000. 

Wilt u informatie over een ernstig misdrijf vertrouwelijk melden? Neem dan contact op met Team Criminele Inlichtingen.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
12:11

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief