Getuigen gezocht na steekincident op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 augustus ontstond er rond 00.30 uur ruzie in een café aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam Centrum. De twee mannen vochten dit buiten verder uit, hierbij werd ook gestoken. Zowel de verdachte als het slachtoffer raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Een ruzie in een café aan de Nieuwe Binnenweg in het centrum van Rotterdam liep uit de hand. De twee mannen vochten dit buiten verder uit. Hierbij werd gestoken, het 27-jarige slachtoffer had verschillende snijwonden. Omstanders hielden de verdachte vast tot de politie er was. Toen de politie de 37-jarige verdachte wilde aanhouden bleek ook hij gewond te zijn. Beide mannen werden naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte is aangehouden. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen contact op te nemen.

Iets gezien?

Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u camerabeelden waarop de ruzie te zien is? Bel 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld op meldmisdaadanoniem.nl.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
05:12

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief