Politie zoekt getuigen van overval woning Henegouwerlaan

Normal 2014 12 04 14h33m58
Afbeelding: Politie

Een 45-jarige man dacht via internet een aardige mevrouw te hebben ontmoet met wie hij zondagavond afsprak. In zijn woning werden zij overvallen door drie mannen. De politie roept getuigen op die wellicht informatie hebben over de drie mannen of de vrouw die zich zondagavond in en rond de woning van het slachtoffer ophielden.

Het was rond 19.00 uur dat de man samen met de vrouw thuiskwam na aankopen te hebben gedaan bij een elektronicawinkel op het Binnenwegplein. Kort nadat ze binnen waren, kwamen er drie mannen het huis aan de Henegouwerlaan binnen.
De mannen eisten onder bedreiging van geweld en een mes vervolgens zijn geld en pasjes. Uiteindelijk is de man achtergelaten in de badkamer en zijn de drie mannen en de vrouw vertrokken. Het slachtoffer belde meteen de politie en liet zijn bankpassen blokkeren. Er is een onderzoek gestart en de politie roept getuigen op zich te melden. Ook wordt de rol van de vrouw onderzocht. Informatie is welkom via het tipformulier of via 0900-8844. Anoniem melden kan uiteraard ook via 0800-7000.

 

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
18:17

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief