Twee jongens overvallen bezorger Rotterdam

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Twee jongens hebben zaterdagavond 7 november, om ongeveer 22.30 uur, een pizza-bezorger overvallen op de Laaghagen in Rotterdam.

Mes

De bezorger reed die avond met zijn scooter naar de Laaghagen om een pizza te bezorgen. Hij parkeerde zijn scooter om de bestelling te pakken toen hij werd aangesproken door een jongeman. Die zei dat hij geld van hem wilde. De bezorger zag dat de overvaller een mes in zijn hand had. Ook zag de bezorger dat de overvaller niet alleen was. Er was nog een jongeman bij.

Vluchten

Het slachtoffer zag geen andere mogelijkheid dan de bestelling en de dagopbrengst aan de overvallers af te geven. Die gingen er daarna rennend vandoor.

Getuigen

De politie zoekt getuigen van deze overval. Heeft u iets gezien? Of beschikt u over informatie of camerabeelden waar de overvallers op te zien zijn? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
00:31

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief