Twee kledingwinkels in korte tijd overvallen

Normal 19470431625 57374cab1a o

Rotterdam - Woensdagmiddag rond drie uur werd er een overval gepleegd op een kledingwinkel aan de Straatweg. Kort daarna vond er een overval plaats op een kledingwinkel aan de Stadhoudersplein. Zeer waarschijnlijk gaat het om dezelfde verdachte. Het onderzoek is in volle gang.

De verdachte had wat spullen in een winkelmandje gedaan en op het moment dat hij wilde gaan afrekenen haalde hij een lege boodschappentas tevoorschijn en zei tegen de medewerkster dat ze de kassa moest openen en zijn tas moest vullen. Een klant in de winkel zag dat de man een vuurwapen pakte, waarna ze begon te gillen. De verdachte ging ervandoor.

Korte tijd later kwam er bij de politie een melding van een overval op de Stadhoudersplein. De manier waarop dat gebeurde leek zoveel op de overval die korte tijd daarvoor op de Straatweg gebeurde dat de politie zeker niet uitsluit dat het hier om dezelfde verdachte gaat. Het signalement van de verdachte kwam ook overeen, het ging hier weer om een licht getinte man met een tenger postuur van ongeveer 35 jaar oud. Hij droeg een lichtgrijze hoody, een vale spijkerbroek en had donkere schoenen aan.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
18:11

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief