Vijf aanhoudingen na schot uit auto in Sittard

Normal politie

Sittard/Rotterdam - Dinsdagmiddag rond 15.30 uur kreeg de politie de melding dat er geschoten was op de Stationsstraat in Sittard. De auto van waaruit geschoten werd, werd dinsdagavond aangetroffen in Rotterdam. De vijf inzittenden zijn aangehouden. Er raakte niemand gewond.

De politie startte een onderzoek nadat vanuit een auto een schot was gelost op de Stationsstraat in Sittard. Het kenteken van de auto werd ingevoerd in het ANPR ‘Automatic Number Plate Recognition’. Dinsdagavond dook de auto op in Rotterdam. Rond 21.00 uur werd hij op de Wilhelminakade stopgezet en zijn de vijf inzittenden aangehouden. De vijf mannen, 19 jaar, woonachtig in Engeland, 21 en 23 jaar, zonder vaste woon- of verblijfplaats, 27 jaar, uit Hoensbroek en 28 jaar uit Utrecht worden vandaag overgebracht naar Limburg. De auto is in beslag genomen.

Op dit moment is niet duidelijk waar vanuit de auto op geschoten is. De politie onderzoekt de zaak.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
09:23

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief