16-jarige aangehouden voor overval op maaltijdbezorger

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Rotterdam - Een 16-jarige jongen uit Rotterdam is woensdag aangehouden voor een overval op een maaltijdbezorger dinsdagavond. De overval vond plaats rond 20.15 uur op de Wuysterstraat.

Dinsdagavond rond 20.15 wilde een bezorger zijn pizza’s afleveren op de Wuysterstraat in Rotterdam. Toen hij bij het besteladres aankwam, en een jongen op straat aansprak of het voor hem was, trok die jongen een mes en bedreigde de bezorger. Hij moest geld en pizza’s afstaan. De verdachte rende er vervolgens vandoor.

Het Regionaal Overvallenteam startte direct een onderzoek en dat leidde woensdag naar een 16-jarige Rotterdammer. Hij werd aangehouden in een woning in Rotterdam-Zuid. Daar werden ook lege pizzadozen gevonden.Het slachtoffer is in contact gebracht met slachtofferhulp en op de hoogte gebracht van de aanhouding.
De verdachte is vrijdag voorgeleid bij de rechter commissaris. Die besloot dat de verdachte in ieder geval 14 dagen blijft vastzitten.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
21:32

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief