Getuigen Gezocht Voor Straatroof Burgemeester Roosstraat

4 maanden geleden gepubliceerd

Twee mannen hebben in de nacht van woensdag op donderdag een straatroof gepleegd op de Burgemeester Roosstraat in Rotterdam. De mannen overvielen drie personen die van een uitgaansgelegenheid naar hun auto liepen. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Overval Details

Het incident vond plaats iets na 01.00 uur. De twee mannen sprongen opeens voor het drietal en eisten onder bedreiging van een vuurwapen hun spullen. Een van de slachtoffers werd zelfs met het vuurwapen op zijn hoofd geslagen. Na het bemachtigen van verschillende eigendommen, vluchtten de overvallers richting de Noordsingel.

Signalement Overvallers

Beide overvallers hebben een donkere huidskleur en droegen zwarte kleding. Een van hen had een pet op en droeg een zwart windjack van Nike. De andere man had een capuchon op en droeg een grijs windjack.

Oproep Aan Getuigen

De politie roept getuigen op om zich te melden. Als u iets heeft gezien of gehoord die nacht dat kan leiden naar de daders, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem een tip geven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.