16-jarige Barendrechter met geweld van fiets beroofd

Normal 19470431625 57374cab1a o

Rotterdam - Een 16-jarige jongen uit Barendrecht wist niet wat hem overkwam toen hij op dinsdag 25 februari met veel geweld van zijn fiets werd getrokken door drie jongens. Het slachtoffer kreeg rake klappen van het drietal, die er vervolgens vandoor gingen met de fiets van de Barendrechter.

Het slachtoffer fietste omstreeks 21.00 uur in de avond op de fietsbrug Portlandsebrug bij de Charloisse Lagedijk en zag daar drie jongens staan. Toen hij het drietal voorbij fietste werd hij van zijn fiets gerukt en geslagen door ze. Al snel kwam er een man op een scooter voorbij rijden waarna de drie jongens, met de fiets van het slachtoffer, op de vlucht sloegen in de richting van Charloise Dijk.

Het slachtoffer vroeg deze voorbijganger om hulp. De man op de scooter ging achter de jongens aan en wist de fiets van het slachtoffer weer te bemachtigen. Nadat hij deze fiets teruggaf aan het slachtoffer, is de man er vandoor gegaan.

Signalement 

Verdachte 1
- 15 /16 jarige getinte jongen
- Normaal postuur
- 1.80 m lang
- Witte jas met capuchon
- Zwarte broek

Verdachte 2:
- 15/16-jarige jongen
- Gezet postuur
- 1.75 m lang
- Gedeeltelijk gemillimeterd haar

Verdachte 3:
- 15 /16 jarige jongen
- Slank postuur
- 1.80 m lang
- Zwarte kleding

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
19:03

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief