16-jarige Rotterdammer neergestoken bij straatroof

Normal 19470431625 57374cab1a o

IJSSELMONDE - In de nacht van zaterdag 14 december op zondag 15 december werden twee jongens van 16- en 15 jaar slachtoffers van een straatroof. Een van de slachtoffers werd hierbij gestoken in zijn been. De politie zoekt naar getuigen, camerabeelden en/of andere info over de straatroof en het steekincident.

Wanneer een groep jongeren op 15 december omstreeks 3 uur s ’nachts bij een portiek aan de Elslopoort rondhangen, worden ze verrast door zeven jongens tussen de 16 en 17 jaar oud. Deze jongens hebben meerdere steek- en schietwapens bij zich en eisten het geld van de twee slachtoffers. Een van de slachtoffers stond zijn jas, mobiele telefoon en contanten aan geld af aan de verdachten. Het andere slachtoffer werd neergestoken toen hij aangaf geen geld bij zich te hebben. De 16-jarige Rotterdammer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

 

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
11:12

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief