17-jarige jongen overleden na steekincident in Rozenburg

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Bij een steekincident aan de Laan van Nieuw Blankenburg is woensdagavond een 17-jarige Rozenburger om het leven gekomen. Hulpverleners troffen de jongen zwaargewond. Pogingen om hem te reanimeren mochten niet meer baten. De jongen overleed ter plekke.

Even voor 21:30 uur werd gemeld dat de jonge Rozenburger zwaar gewond was geraakt door messteken. Pogingen hem te reanimeren en een spoedoperatie konden niet voorkomen dat hij overleed. Direct werd de omgeving afgezet, werd sporenonderzoek verricht en startte een zoektocht naar een verdachte. Omstanders gaven informatie over een mogelijke verdachte. Dit wordt momenteel onderzocht en grondig uitgelopen. Met die reden is er ook een zoeking gedaan. Vooralsnog is niemand aangehouden.

Informatie

Heeft u meer informatie over dit incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Wij horen dat heel graag. Bel met 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel M. 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
01:30

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief