40-jarige man aangehouden voor drugshandel Kralingseveer in Rotterdam

Normal 4037569091 459b91903b o

Rotterdam - Voor buurtbewoners in Kralingseveer was de maat vol. Zij vermoedden al enige tijd dat een man daar in de omgeving drugs dealde, en wilden hun gezinnen daar niet langer aan blootstellen. Dankzij hun meldingen kon de politie afgelopen vrijdag een actie voorbereiden, waarin niet alleen vier mannen konden worden aangehouden die werden verdacht van het kopen van de drugs, maar ook een 40-jarige man die verdacht wordt van de handel. Bij een doorzoeking van zijn woning werden drugs gevonden, een paar duizend euro aan contant geld en twee zaklampen die stroomstootwapens bleken te zijn.

Een aantal mensen trok aan de bel bij de wijkagenten met informatie dat dat zij zagen dat er regelmatig en bijna openlijk drugs verkocht werd. De wijkagenten besloten in samenwerking met collega’s van het basisteam, het flexteam, rechercheafdeling Veelvoorkomende Criminaliteit en specialisten van de Financeel Economische recherche de situatie grondig te bestuderen en door te pakken. Vrijdagavond leidde dat tot de aanhouding van vier mannen die contact hadden met de hoofdverdachte, op verdenking van het kopen van drugs. Eerst een 31-jarige man uit Capelle aan den IJssel en een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats op de Rendierstraat, vervolgens een 43-jarige Rotterdammer op de Snelfilterweg. Nadat rond 21.10 uur weer een vermoedelijke koop had plaatsgevonden op de Neushoornstraat, werden zowel de 43-jarige koper uit Hoofddorp, als de 40-jarige hoofdverdachte aangehouden.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
11:01

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief