Bestuurster over de kop geslagen auto in Nieuw-Lekkerland aangehouden voor rijden onder invloed

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Nieuw-LekkerlandEen auto met daarin drie inzittenden is maandagavond over de kop geslagen op de Zijdeweg in Nieuw-Lekkerland. De 18-jarige bestuurster is aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. Een 19-jarige bijrijster is met letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De auto reed met drie inzittenden reed over de Zijdeweg in de richting van de N480. De bestuurster kwam met één van haar voorwielen in de berm, verloor de macht over het stuur en botste tegen een monument dat daar naast de weg staat en sloeg vervolgens over de kop.

De 18-jarige vrouw uit Nieuw-Lekkerland blies een indicatie voor rijden onder invloed en is hiervoor aangehouden. De 19-jarige vrouw uit Nieuw-Lekkerland die naast haar op de bijrijderstoel zat, is overgebracht naar het ziekenhuis. Achterin zat nog een 20-jarige man uit Nieuw-Lekkerland. Hij kwam er zonder letsel vanaf.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
10:49

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief