Betrokken auto steekincident Rozenburg gevonden

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

De politie heeft zaterdagmiddag in Rozenburg de Mercedes gevonden die bij het dodelijk steekincident in Rozenburg betrokken was. Het onderzoek gaat verder. Daarbij is informatie over onder andere de vluchtroute van de auto en de inzittenden nog steeds zeer welkom.

Vrijdag werd een 18-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Het onderzoeksteam van twintig rechercheurs, dat sinds donderdag onafgebroken aan het onderzoek werkt, heeft de afgelopen week diverse locaties doorzocht, camerabeelden bekeken, betrokkenen en getuigen gesproken en sporenonderzoek gedaan.

De politie zet het onderzoek voort om de rol van de verdachte nader te onderzoeken. Om deze rol goed te onderzoeken en om vast te kunnen stellen of er mogelijk nog meer verdachten betrokken zijn, is informatie van getuigen, betrokkenen en buurtbewoners nog steeds van groot belang. Informatie die mogelijk relevant kan zijn voor dit onderzoek is zeer welkom bij het onderzoeksteam.

Informatie

Heeft u meer informatie over dit incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? De hoort de politie dat heel graag. Bel met 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel M. 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook een vertrouwelijk gesprek aanvragen bij het Team Criminele Inlichtingen via 079 - 345 89 99.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
04:03

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief