Bezorger beroofd van pakketjes onder dreiging van mes

Normal 4037569091 459b91903b o

Rotterdam - Een pakketbezorger kreeg gisteravond de schrik van zijn leven toen hij onder de bedreiging van een mes werd beroofd. Drie jongens gingen er uiteindelijk met diverse pakketjes vandoor. De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie over de overval hebben.

De bezorger belde omstreeks 18.00 uur aan op de Walravenstraat om een pakketje af te leveren. De bewoonster van het pand wist echter niets van het pakketje af, waarna de bezorger het pakket wilde annuleren. Op dat moment kwam er een jongen aanlopen, die aangaf dat het pakket voor hem bedoeld was. Hij werd al snel vergezeld door twee andere jongens van wie één de bezorger met een mes bedreigde. De bezorger werd gedwongen om de bestelbus open te maken, waarna de drie verdachten er vandoor gingen met diverse pakketjes. Ze zijn weggelopen in de richting van de Adriean Nimanstraat.

 

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
03:39

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief