Boyd en zijn team van T.A. Nimjae uit Krimpen aan de IJssel verrast met teamprijs

Normal 2992
Afbeelding: De Grote Clubactie

De Grote Clubactie 2019 is voorbij, maar de laatste prijzen worden nog steeds uitgereikt. Zo ook aan Boyd van T.A. Nimjae uit Krimpen aan de IJssel. Hij schreef zich als lotenverkoper in voor een van de teamprijzen die er dit jaar te winnen vielen en kwam als winnaar naar voren. Op zaterdagmiddag 4 januari werden Boyd en zijn team tijdens hun training verrast op de vechtsportvereniging met een mooie prijs: een dag Bobbejaanland met het hele team. Boyd wist niet wat hem overkwam en zijn grote team reageerde vol enthousiasme toen hij de cheque aan hen presenteerde.

Grote inzet voor de club

Om ook lotenverkopers te kunnen belonen voor hun inzet tijdens de Grote Clubactie, kunnen zij zich aanmelden voor winacties. Hiermee maken zij bijvoorbeeld kans op een teamprijs, zoals een dag Bobbejaanland. Boyd heeft zijn gewonnen teamprijs meer dan verdiend. Hij verkocht voor T.A. Nimjae een uitzonderlijk aantal van maar liefst 268 loten. Boyd verkoopt al jaren veel loten voor zijn taekwondovereniging en is hierin erg gemotiveerd. De club betekent dan ook veel voor hem en hij is er 5 keer per week te vinden.

T.A. Nimjae

T.A. Nimjae uit Krimpen aan de IJssel doet al jaren mee met de Grote Clubactie en haalde dit jaar een bedrag van ruim €2.000,- op. Hiervan gaat 80% direct naar de vereniging. Voorzitter Joost Verspuij: "Wij besteden de opbrengst van de Grote Clubactie altijd nuttig. Zo schaffen we er nieuwe materialen van aan en bekostigen we er verschillende trainingen mee om leden op te leiden." De club met meer dan 100 leden is zeker niet de minste. Veel leden ervan nemen niet alleen deel aan wedstrijden in Nederland, maar zetten zich ook internationaal op de kaart. Bij T.A. Nimjae, dat letterlijk 'respect' betekent, is echter plek voor iedereen en staat toegankelijkheid centraal.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
22:15

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief