Bureau Rijnmond vraagt aandacht voor diverse misdrijven

7 maanden geleden gepubliceerd

In Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van het Openbaar Ministerie en de politie, wordt deze week aandacht besteed aan vier verschillende misdrijven. De hoop is dat kijkers kunnen helpen bij het oplossen van deze zaken.

Mishandeling in Dordrecht

Op Koningsdag vond er een grote vechtpartij plaats op het Scheffersplein in Dordrecht tussen twee groepen. Hoewel er al twee verdachten zijn aangehouden, is de politie nog op zoek naar twee andere betrokkenen. Er zijn duidelijke beelden van deze personen beschikbaar.

Explosie en brandstichting in Rotterdam

De politie is op zoek naar de identiteit van een persoon op een fiets die betrokken zou kunnen zijn bij een explosie en brandstichting op de Watergeusstraat in Rotterdam.

Zware mishandelingen in Rotterdam

Er vonden ook twee zware mishandelingen plaats in Rotterdam. Een 36-jarige vrouw kreeg gootsteenontstopper in haar gezicht gespoten door een voor haar onbekende man. Beelden van deze man zullen worden getoond.

In een ander incident werd een 48-jarige Rotterdammer zwaar mishandeld door een jongen. Dit gebeurde nadat zij een woordenwisseling hadden in een supermarkt. Ook in deze zaak is de politie op zoek naar getuigen.

Bureau Rijnmond zal deze zaken behandelen in hun uitzending op donderdagmiddag rond 17.20 uur. Deze uitzending wordt tot de volgende dag 17.00 uur elk half uur herhaald op RTV Rijnmond. Meer informatie en de afzonderlijke items zijn te vinden op de website van Bureau Rijnmond en op diverse sociale media.