Grote drugsvangst in Rotterdam: verdovende en versnijdingsmiddelen in beslag genomen

2 maanden geleden gepubliceerd

In de nacht van 26 op 27 maart 2024 heeft de politie in Rotterdam een grote hoeveelheid verdovende middelen en versnijdingsmiddelen in beslag genomen. De vondst werd gedaan na een tip over een mogelijke voorraad harddrugs in een woning in de stad.

Doorzoeking woning en arrestatie

Na de tip werd de woning doorzocht, waarbij verschillende soorten drugs en versnijdingsmiddelen werden ontdekt. Daarnaast werden er voorwerpen aangetroffen die gebruikt kunnen worden voor de verwerking van drugs, zoals een pers, stempels en verpakkingsmaterialen. Deze zijn ook in beslag genomen.

Voordat de politie de woning binnenviel, verliet een man het pand met een plastic tas. Hij stopte de tas in de kofferbak van zijn auto en reed weg. De man werd later in Schiedam aangehouden. Tijdens het doorzoeken van zijn auto werd in een verborgen compartiment een grote hoeveelheid heroïne aangetroffen.

Voor de rechter

De verdachte is op 30 maart 2024 voorgeleid aan de rechter-commissaris. Hij blijft de komende 14 dagen in hechtenis. De politie zet het onderzoek voort.