Getuigen gezocht na dodelijk ongeval Rotterdam

Normal politiemotor geparkeerd
Afbeelding: Politie

De politie is op zoek naar getuigen die ons meer kunnen vertellen over de rijrichting van de fietser bij het dodelijk ongeval dat plaatsvond op dinsdag 13 oktober bij de kruising tussen de Oude Bovendijk en de Doenkade. Hierbij kwam een vrachtwagen in botsing met een 68-jarige fietser. De fietser overleed helaas aan zijn verwondingen.

De vrachtwagen reed over de Oude Bovendijk en wilde bij de kruising N209 Doenkade rechts afslaan de Doenkade op. Toen de vrachtwagen de N209 Doenkade kon oprijden en naar rechts stuurde, stak een fietser vermoedelijk over en volgde de aanrijding. De politie zoekt getuigen die ons meer kunnen vertellen over de rijrichting van de fietser of andere informatie over het incident.

Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844, bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of neem contact op via onderstaand tipformulier.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
03:09

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief