Getuigen gezocht na verkeersongeval A16

3 maanden geleden gepubliceerd

Afgelopen maandag 11 maart vond er een ernstig verkeersongeval plaats op de A16. Bij het ongeval waren bestuurders van drie busjes, een personenauto en een motorrijder betrokken. De motorrijder, een 52-jarige vrouw uit Delft, raakte zwaargewond. De politie is op zoek naar getuigen om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

Toedracht ongeval

Het ongeval gebeurde op de rechterrijstrook, in de richting van Rotterdam-Zuid, ter hoogte van het Kralingseplein rond 06:45 uur. Na het ongeval werd de motorrijder gestabiliseerd en met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De andere betrokkenen werden ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

Oproep getuigen

De politie doet onderzoek naar het verkeersongeval en is op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen geven over wat er is gebeurd. Deze informatie kan van cruciaal belang zijn voor het onderzoek. Als u iets heeft gezien of gehoord voor, tijdens of na het verkeersongeval, of als u beschikt over beelden van een dashcam, wordt u verzocht om contact op te nemen met de politie.

Ook als u foto’s of video’s heeft die kunnen bijdragen aan het onderzoek, wordt u gevraagd deze te delen. Uw informatie kan van grote waarde zijn bij het ophelderen van de omstandigheden rondom dit ernstige verkeersongeval.