Gewapende overval Rotterdam, politie zoekt getuigen

Normal 2014 12 04 14h33m58
Afbeelding: Politie

Rotterdam - Twee gewapende mannen overvielen zaterdag 24 oktober rond 16.00 uur een aantal personen die in een woning aan de Bergpolderstraat in Rotterdam verbleven. Een van de bewoners raakte daarbij gewond aan zijn gezicht. De daders zijn nog altijd voortvluchtig en de politie zoekt dan ook getuigen.

Omstreeks 16.00 uur drongen twee gewapende mannen de woning aan de Bergpolderstraat binnen en bonden vervolgens de vier aanwezigen vast. Na enig moment verlieten zij weer de woning en vertrokken zij in onbekende richting met een grijze stationwagen waarvan in het kenteken de letter Z voorkwam. Een van de bewoners (40 jaar) wist zich vervolgens te bevrijden door vanaf een balkon naar beneden te springen. Deze man raakte bij de overval en of de val gewond aan zijn gezicht. De drie andere betrokkenen (32, 52 en 54 jaar oud), werden opgevangen door de politie. 

Van de twee daders is alleen bekend dat het twee mannen betrof en dat zij circsa 30-35 jaar oud waren,. Beiden waren in het zwart gekleed. 

 

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
17:25

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief