Man gewond na schietincident in woning Lepelaarsingel

7 maanden geleden gepubliceerd

Een man is gewond geraakt na een schietincident in een woning aan de Lepelaarsingel. De man belde zelf rond 20.00 uur de hulpdiensten. Agenten troffen de man aan in de omgeving van de Carnissesingel/Lepelaarsingel en verleenden hem de eerste hulp.

Gewonde man aanspreekbaar

De gewonde man was goed aanspreekbaar toen de ambulance hem meenam voor verdere behandeling. Niet lang na het incident werden twee mannen gearresteerd in een huis aan de Lepelaarsingel. Het is nog onduidelijk wat hun rol is geweest bij het schietincident.

Onderzoek gestart

Direct na de melding en de vondst van de gewonde man is een onderzoek gestart naar de dader of daders. Dit onderzoek leidde naar een woning aan de Lepelaarsingel, waar het schietincident vermoedelijk heeft plaatsgevonden. Twee mannen die in de woning aanwezig waren, zijn gearresteerd. Er wordt onderzocht of zij betrokken zijn bij het incident. In het huis worden sporen onderzocht en verzameld. Ook worden mogelijke getuigen gesproken.

De politie vraagt mensen die iets hebben gezien of gehoord, of die meer weten over de aanleiding van dit incident, dit te melden. Ook mensen die camerabeelden hebben, bijvoorbeeld van een deurbel of een auto, worden verzocht zich te melden.