Groot geldbedrag ontdekt in woning overleden man in Kinderdijk

Normal mouw nieuwe uniform politie

Familie van een eerder overleden man vond in zijn woning aan de Lekkade in Kinderdijk een enorm geldbedrag. De politie onderzoekt of het gaat om rechtmatig verkregen geld. Daarvoor komt de politie graag in contact met mensen die hier mogelijk informatie over hebben.

Vrijdag 2 oktober werd de politie gealarmeerd door vrienden van een 66-jarige man uit Kinderdijk dat zij hem al enige tijd niet gezien en gesproken hadden. Zij kregen hem ook niet te pakken en thuis werd niet open gedaan. Agenten namen poolshoogte bij de man thuis en troffen hem overleden aan. Onderzoek wijst uit dat het gaat om een natuurlijk overlijden.

Familie van de man is enkele dagen later in de woning van de overleden man als zij daar een enorm geldbedrag vinden. Zij waarschuwen de politie die de woning doorzoekt onder leiding van de rechter-commissaris. Uiteindelijk is ruim 330.000 euro en geld in een vreemde valuta gevonden. De politie doet onderzoek naar de herkomst van het geld. Informatie van betrokkenen of mensen die iets gehoord of gezien hebben, is binnen het onderzoek zeer welkom. U kunt hiervoor contact opnemen met de districtsrecherche van Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844. Als u liever anoniem wilt melden kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook een vertrouwelijk gesprek aanvragen bij het Team Criminele Inlichtingen via 079 - 345 89 99.
 

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
04:43

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief