Lichaam aangetroffen in de te water geraakte auto Parkkade, bestuurder aangehouden

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Rotterdam - In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie een melding van een man die uit de Maas was geklommen bij de Parkkade in Rotterdam. Hij bleek onderkoeld en gewond en is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Later bleek uit een gesprek met de 38-jarige Rotterdammer dat hij met een auto de Maas in was gereden en dat er mogelijk nog iemand in de auto zat. Hierop is de politie direct een groot onderzoek gestart. Uren later werd de auto met daarin een lichaam aangetroffen. De man is aangehouden en zijn rol wordt onderzocht.

De politie heeft de hele zondag met man en macht gezocht naar de auto en het vermoedelijke slachtoffer. Iets voor middennacht lokaliseerde de politie door middel van sonarapparatuur de daadwerkelijke auto. Deze werd met behulp van een kraan op de kade getild. Aldaar bleek inderdaad in de auto het lichaam te liggen van een vrouw. De relatie tussen de man en de vrouw wordt onderzocht. De politie houdt met alle scenario’s rekening en onderzoekt de zaak.

 

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
09:16

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief