Man zwaargewond na verkeersongeval op A15; politie zoekt getuigen

7 maanden geleden gepubliceerd

Op maandag 18 september 2023 vond er een ernstig verkeersongeval plaats op de A15 ter hoogte van Rotterdam-Albrandswaard. Twee bestelauto’s kwamen met elkaar in een kop-staartbotsing, waardoor één van de bestuurders zwaargewond raakte en gereanimeerd moest worden. Hij is vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd.

Onduidelijkheid over de toedracht

Ondanks dat de politie de bestuurder van de andere auto heeft gesproken, is nog onduidelijk hoe het ongeval precies heeft plaatsgevonden. Er zijn al gesprekken gevoerd met enkele betrokkenen, maar er is nog steeds behoefte aan meer informatie.

Oproep aan getuigen

De politie roept getuigen op die meer weten over het ongeval. In het bijzonder wordt de bestuurder van een vrachtwagen, die voorbij reed toen het ongeval plaatsvond, verzocht zich te melden. De hoop is dat deze persoon meer informatie kan verschaffen.

Camerabeelden welkom

Niet alleen getuigenverklaringen, ook camerabeelden van het ongeval zijn welkom. Deze kunnen bijdragen aan het onderzoek en kunnen mogelijk meer duidelijkheid verschaffen over de toedracht van het ongeval.