Melding schietincident in Rotterdam leidt tot vuurwapenvondst

Normal aangepastpolitieauto

Rotterdam - Agenten kregen donderdagochtend, om ongeveer 03.45 uur een melding dat er geschoten zou worden in een woning aan de Donkersingel in Rotterdam.

Vuurwapen

Toen zij daar aankwamen bleek dat waarschijnlijk niet het geval, maar kregen zij in de woning ‘geen gehoor’. Ondertussen hielden zij met verschillende eenheden het pand in de gaten. Ook de tuin aan de achterzijde werd onderzocht en daar vond men al snel een vuurwapen en zakjes met poeder, wat vermoedelijk verdovende middelen zijn.

Onderzoek

Deze spullen lijken van een balkon aan de achterzijde van de Donkersingel te zijn gegooid. Vanuit welke woning dat is gebeurd zal het onderzoek nog moeten uitwijzen.

Aanhouding

In de woning, waar in eerste instantie geschoten zou zijn, werd de 33-jarige bewoner aangetroffen. Hij is aangehouden en naar een politiebureau overgebracht. Het vuurwapen en de zakjes met poeder zijn in beslag genomen.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
23:53

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief