Mishandeling Feyenoordsupporters in Rotterdam

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

Op zondag 28 januari, na een wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente, is er een incident geweest waarbij een groep Feyenoordsupporters mishandeld werd. Dit gebeurde in de Slaghekstraat, Rotterdam, terwijl de supporters onderweg waren naar een nabijgelegen café.

De situatie

De groep supporters had het gevoel dat ze achtervolgd werden door een andere groep, vermoedelijk ook afkomstig van de wedstrijd. In een poging om deze achtervolgende groep af te schudden, besloot de vriendengroep zich op te splitsen en de looppas te versnellen. Ondanks hun pogingen kwam de achtervolgende groep rennend op hen af en begon op hen in te slaan en schoppen.

Gevolgen van het incident

Wat begon als een gezellige dag uit eindigde in zinloos geweld. De slachtoffers hebben allen verschillende verwondingen opgelopen. Naast de fysieke verwondingen, heeft het incident ook een mentale impact gehad op de slachtoffers.

Oproep voor informatie

Er is een video beschikbaar van het incident. Mocht u de daders herkennen op deze video, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Heeft u een tip over deze zaak? Laat het dan weten. Uw informatie kan bijdragen aan het oplossen van deze zaak.