Onderzoek naar schietpartij Cornelis Bloemaertstraat in Rotterdam

Normal mouw nieuwe uniform politie

Bewoners van de Cornelis Bloemaertstraat schrokken woensdagavond half acht op van schoten voor de deur. Op de parkeerplaatsen voor de deur is meerdere keren geschoten. Getuigen geven aan dat er mogelijk een ruzie tussen vier mannen aan vooraf ging.

Een doodnormale woonwijk in Rotterdam-Oost op een tijdstip dat zelfs kinderen nog gewoon op straat zijn. Dat mensen op zo’n plek en tijd een wapen trekken en daadwerkelijk meerdere keren de trekker over halen, maakt dat de politie er nog meer op gebrand is om de daders hiervan te achterhalen. Hulp van getuigen en camerabeelden is daarbij van groot belang. Beelden van dashboardcams, deurbelcamera’s of bewakingscamera’s van de omgeving Cornelis Bloemaertsingel, Jacob van Campenweg en Van Bassenstraat zijn zeer welkom bij het onderzoekteam.

Omwonenden belden half acht ‘s avonds dat zij harde knallen horen vanaf de parkeerplaatsen voor de Cornelis Bloemaertstraat. Twee mannen zouden wegrennen vanaf de parkeerplaats in de richting van de Jacob van Campenweg. Twee andere mannen rennen er achteraan, keren later terug en stappen beide in afzonderlijke auto’s. Het zou gaan om een zilveren of grijze Volkswagen en een andere kleine, zwarte personenauto. Agenten die onderzoek deden op de Cornelis Bloemaertstraat vonden hier meerdere hulzen.

Heeft u informatie of beelden die het onderzoek kunnen helpen, neem dan contact op met de recherche van district Oost via 0900-8844. Wilt u anoniem tippen, bel dan met 0800-7000.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
16:42

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief