Overval op buurtsuper Marinus Bolkplein in Rotterdam, klopjacht op vermoedelijke dader

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

De politie is met man en macht op zoek naar de vermoedelijke dader van een overval aan het Marinus Bolkplein in Rotterdam. Omstreeks 17.30 uur overviel een gewapende man de supermarkt en bedreigde daarbij een 21-jarige medewerker met een wapen. De man maakte vervolgens een geldbedrag buit en vertrok in onbekende richting.

Direct nadat donderdagavond 10 december de 1e melding bij de politie kwam, werden alle beschikbare eenheden ingezet om een gewapende overvaller te achterhalen. De man betrad rond 17.30 uur de winkel en bedreigde een van de aanwezigen met een wapen en eiste geld. De man wist vervolgens een geldbedrag te bemachtigen en verlet daarna snel de winkel. Hij liep weg in onbekende richting. Ondanks een zeer uitgebreide zoekactie werd de man niet meer achterhaald. De politie zet de zoektocht naar de verdachte voort. 

Heeft u informatie over de overval. Bel dan met de politie via 0900-8844. 

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
09:01

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief