Poging overval op supermarkt in de Van der Sluysstraat Rotterdam

Normal politiemotor geparkeerd
Afbeelding: Politie

Afgelopen vrijdag 30 oktober rond 11 uur in de ochtend is er een poging overval geweest op een supermarkt aan de Van der Sluysstraat in Rotterdam. De dader werd afgeschrikt door de medewerkster waarop hij de benen nam.

De man liep de supermarkt naar binnen met een mes en gaf aan sigaretten te willen. Hierna eiste hij onder bedreiging van het mes geld van de medewerkster. De vrouw bedacht zich geen seconde en sloeg heel hard op de toonbank met een voorwerp. De dader schrok hier zo erg van, dat hij de supermarkt uit vluchtte richting de Schiekade.

Signalement

Opvallend was dat de man aan zijn rechterhand een hele dikke laag drukverband om zijn hand gewikkeld had. Verder kunnen we hem omschrijven als:

  • Licht getinte man
  • Rond de 18 tot 20 jaar
  • Ongeveer 1.70 m
  • Hij droeg een grijze jas met capuchon
  • Sportschoenen

Getuigenoproep

Was u op vrijdagochtend 30 oktober tussen 11.00 en 11.30 uur in de omgeving van de Van der Sluysstraat? Heeft u wat gezien of weet u meer over de dader? Neemt u dan contact met ons op via de opsporingstiplijn op 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-6070.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
10:41

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief