Politie doet onderzoek naar schietincidenten Rotterdam-Zuid

Normal 4037569091 459b91903b o

Rotterdam - De politie is bezig met een onderzoek naar twee schietincidenten in Rotterdam-Zuid. Rond half zeven in de avond werd er melding gemaakt van schoten op de Vuurplaat, om half vier vannacht kwam er een melding van schoten op de Pretorialaan. Of beide incidenten verband hebben met elkaar wordt onderzocht.

Rond half zeven werd de meldkamer van de politie gebeld omdat mensen knallen hoorden op de Vuurplaat. Agenten deden onderzoek, voor zover nu bekend is er niemand gewond geraakt. Getuigen zouden hebben gezien dat er in de lucht was geschoten.

Later die nacht was het raak op de Pretorialaan. Om half vier werden een aantal knallen gehoord. Onderzoek in de omgeving leverde de aanhouding van zes verdachten op. Drie verdachten reden een audi en drie andere verdachten werden op straat aangehouden. Alle zes de verdachten zitten nog vast, hun rol in het schietincident wordt onderzocht. Daarbij wordt ook gekeken of er een link is met het incident van eerder op de avond op de Vuurplaat.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
00:01

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief