Politie onderzoekt geloste schoten Spartapark Rotterdam

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Wie weet meer over de schoten die zaterdagavond gehoord zijn rond het Spartapark? Omwonenden van de Spaansebocht en Horvathweg belden rond half tien ’s avonds de alarmlijn omdat zij buiten meerdere schoten hoorden. Agenten vonden op de Spaansebocht enkele hulzen. De politie onderzoekt een mogelijke schietpartij en is op zoek naar getuigen of mensen die meer weten.

In de omgeving van het Spartapark troffen agenten niemand aan. Geen verdachten, geen gewonden. Na een zoekslag in de omgeving werden hulzen gevonden.

Agenten hielden een buurtonderzoek en spraken enkele buurtbewoners, maar is nog op zoek naar meer getuigen, mensen die informatie hebben of mensen die camerabeelden hebben. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u beelden van een beveiligingscamera die meer duidelijkheid zouden kunnen geven? Belt u dan alstublieft 0900-8844. Blijft u liever anoniem dan kunt u bellen met 0800-7000.  

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
16:23

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief