Politie onderzoekt overval bezorgkoerier Kreekplein in Rotterdam

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

De politie onderzoekt en beroving van een 17-jarige fietskoerier die nadat zij een maaltijd afleverde aan het Kreekplein werd overvallen. Hoewel het slachtoffer geen cashgeld bij zich heeft, betalingen vinden vooraf via internet plaats, wisten de daders wel haar telefoon af te pakken.

Toen het slachtoffer omstreeks 23:30 uur haar bestelling had afgeleverd, werd zij opgewacht door twee mannen op een scooter. Een van de twee opzittenden bedreigde de jonge vrouw met een wapen en dwong haar tot afgifte van geld. Aangezien de vrouw dat niet bij zich had, bezorging is ‘cashless’, wisten de man haar telefoon af te pakken. Vermoedelijk reden ze daarna weg op een scooter in onbekende richting.

Van de mannen is een beperkt signalement beschikbaar. Twee mannen, met een donkere huidskleur, leeftijd circa 17 jaar oud. Beiden waren in het donker gekleed en droegen open helmen. 

Heeft u informatie over de overval? Bel dan met de politie via 0900-8844. 
 

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
17:27

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief