Politie onderzoekt schietincident Brandaanstraat

Normal politie

De politie onderzoekt een schietincident van afgelopen nacht waarbij een 21-jarige Rotterdammer lichtgewond raakte. De vermoedelijke schutter(s) zijn nog voortvluchtig.

Zaterdagavond 12 december rond middernacht werd door minimaal een persoon met een vuurwapen een schot gelost waarbij de kogel door het raam van de voordeur aaan de Brandaanstraat ging. In de gang stond op dat moment de 21-jarige bewoner. Hij werd geraakt door rondvliegend glas, maar werd wonderwel niet geraakt door een projectiel. Hierna zag het slachtoffer dat de vermoedelijke schutter in het gezelschap van een andere man wegrende. Ondanks dat de inmiddels gewaarschuwde politie snel ter plaatse was, werden de twee mannen niet meer aangetroffen.  

De politie stelt een nader onderzoek in. Het slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Heeft u informatie over het incident? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
07:53

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief