Politie onderzoekt schietincident aan Emelissedijk in Rotterdam

Normal aanhouding

De politie stelt een onderzoek in naar het schietincident van woensdagavond aan de Emelissedijk in Rotterdam. Voor zover nu bekend raakte daarbij niemand gewond.

Schoten

Getuigen hadden om ongeveer 18.15 uur enkele schoten gehoord in- of vanuit een portiek. Nadat agenten een onderzoek hadden ingesteld bleek er daadwerkelijk te zijn geschoten, maar van een gewonde was vooralsnog geen sprake. Een dame,  die bij de portiek was, zakte echter wel in elkaar en moest door ambulancepersoneel worden onderzocht. Zij is later naar een ziekenhuis vervoerd.

Drie aanhoudingen

In één van de woningen  werden twee mannen en een vrouw aangetroffen. Ook werd een vuurwapen gevonden, dat werd direct veilig gesteld. De drie zijn aangehouden en naar hun betrokkenheid wordt een onderzoek ingesteld.

Medewerkers van de Forensische Opsporing kwamen naar de Emelissedijk om sporen veilig te stellen en getuigen worden/zijn gehoord. Het onderzoek wordt voortgezet.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
05:07

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief