Politie treft vuurwapen aan bij controle Verdovende Middelen in Rotterdam

Normal politie stopbord
Afbeelding: Venture

Agenten hebben in de nacht van dinsdag op woensdag, om ongeveer 01.00 uur drie mannen aangehouden na een melding van dealen. Bij één van hen werd een vuurwapen aangetroffen.

Een getuige meldde dat inzittenden van een auto verdovende middelen aanboden aan voorbijgangers. De auto stond geparkeerd bij een tankstation aan de Gordelweg.

Toen de agenten naar het tankstation reden, zagen zij daar een auto wegrijden in de richting van de Rodenrijsestraat. In de auto zaten drie mannen die aan het signalement voldeden dat was opgegeven door getuigen. De bestuurder kreeg een stopteken en toen de agenten naar de auto liepen kwam daar een zeer sterke henneplucht uit. In de auto werd ook wit poeder gezien.

De verdachten werden gefouilleerd en bij één van hen werd een vuurwapen en munitie gevonden. De drie, mannen van 23-, 24- en 26 jaar oud uit Spijkenisse en Assen, zijn aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Het vuurwapen is samen met zakjes verdovende middelen en verschillende voorwerpen uit de auto in beslag genomen.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
18:47

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief