Politie vindt pak kostbare ontbijtgranen

Normal pexels photo 259249
Afbeelding: Pixabay

Rotterdam - Twee verdachten, een vuurwapen, kilo’s drugs, luxe goederen en een pak cornflakes met flinke hoeveelheden contant geld. Dat is het resultaat van onderzoek in twee woningen in Rotterdam en één in Barendrecht.

In een woning aan de Spiegelnisserkade in Rotterdam werden mogelijk verdovende middelen gemaakt. Toen het Team Parate Eenheid en het Flexteam naar binnen gingen, vonden zij kilo’s drugs en een bewerkingsruimte met pers. Ook werd een vuurwapen gevonden. De 31-jarige verdachte uit Rotterdam, die aanwezig was in de woning, is aangehouden en zit vast voor verder onderzoek.

Het onderzoek leidde naar een andere woning in Rotterdam en Barendrecht. Uit de woning in Rotterdam-Crooswijk kwam een man lopen met een pak cornflakes en duur horloge. Na controle bleek het pak niet gevuld met ontbijtgranen, maar zo'n 8000 euro aan contant geld. Ook deze Rotterdammer (32) is aangehouden en zit nog vast voor onderzoek. In de woningen zelf werden nog diverse luxe goederen, zoals tv’s en audioapparatuur en zo’n 2500 euro aan contant geld gevonden. Deze goederen en het geld zijn in beslag genomen.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
18:21

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief