Politie zoekt getuigen van aanrijding Pres Rooseveltweg in Rotterdam

Normal handboeien op politieauto
Afbeelding: Politie

Het was iets voor 21.30 uur toen een 49-jarige vrouw op het zebrapad van de President Rooseveltweg werd geschept door een grijze VW polo. Ze is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De vermoedelijke bestuurder, een 42-jarige Rotterdammer, is aangehouden voor rijden onder invloed van drugs.

De vrouw stak over bij de rotonde en werd geraakt door de auto. Politie en ambulance waren er snel en bekommerden zich over het slachtoffer. Ze is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Agenten hebben een blaastest afgenomen bij de bestuurder van de auto, wat resulteerde in het gebruik van drugs. De man is aangehouden. Zijn bijrijder is er vervolgens na het ongeluk met de auto vandoor gegaan en was gisterenavond nergens te vinden.

Na onderzoek is de auto aangetroffen op de Droogbloem en in beslag genomen voor nader forensisch onderzoek. De bijrijder is nog niet terecht. De politie is nog op zoek naar hem of haar.

Heeft u informatie?

Om het onderzoek goed af te ronden is het van belang dat de auto wordt onderzocht en dat de politie de bijrijder/ster spreekt die ook in de auto zat.

Heeft u iets gezien, heeft u de auto eerder zien rijden bijvoorbeeld of heeft u andere informatie over het ongeluk, en nog niet met de politie gesproken, bel dan naar 0900-8844. Anoniem tippen kan ook, via 0800-7000. 

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
17:10

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief