Politie zoekt getuigen van branden in Hillegersberg

Normal politie

Rotterdam - Zowel vrijdag- als zaterdagnacht was het raak in het Rotterdamse Hillegersberg. Er woedde deze nachten drie branden waarbij bij twee branden omwoners in gevaar zijn gekomen. De politie is dan ook dringend op zoek naar getuigen.

Vrijdagnacht rond 03.20 uur brandde op de straatweg een auto uit. Een gevel van een nabijgelegen woning raakte beschadigd. De bewoners zijn door agenten ter plaatse uit de woning gehaald. Een klein uur later rond 04.15 kregen de hulpdiensten een melding dat op de Willem van Hillegaersbergstraat een container en aanhanger in de brand stonden. Deze konden gelukkig snel geblust worden.

Op zaterdagnacht rond 05.00 uur viel opnieuw een melding van een brand. Dit keer op de Prins Bernhardkade eveneens in Hillegersberg. Dit keer stonden een auto, scooter en twee fietsen in brand. De vlammen sloegen tegen de woning waardoor de ramen zijn gesprongen. De bewoners werden door de brandweer geëvacueerd.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
12:55

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief