Politie zoekt getuigen steekincident Rotterdam-Zuid

Normal politie

Vrijdagmorgen troffen agenten een zwaargewonde man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan op de 2e Rosestraat. Vermoedelijk raakte hij gewond bij een steekincident op de Beijerlandselaan. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang en de politie spreekt graag met getuigen en zoekt beelden.

Surveillerende agenten zagen de gewonde man even voor 02:00 uur op de 2e Rosestraat lopen vlak voordat hij in elkaar zakte. Ze verleenden eerste hulp dat kort erop werd overgenomen door ambulancepersoneel. Het slachtoffer is met meerdere steekwonden overgebracht naar een ziekenhuis. Agenten starten buurtonderzoek en verrichten sporenonderzoek. Dit heeft voor alsnog geen verdachte opgeleverd.

Informatie en beelden

Over wat voorafging aan het steekincident is nog veel onduidelijk. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u camerabeelden? Laat het weten via 0900-8844. Blijft liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
11:05

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief