Politie zoekt overvallers woning Plein 1953

Normal 19470431625 57374cab1a o

Rotterdam - Ze klopten eerst netjes op de deur, maar al snel klommen ze via het keukenraam naar binnen. Met geld en andere spullen gingen de twee mannen er vandoor. Een van de drie mensen die in het huis aanwezig waren, kreeg behoorlijke klappen. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Het was rond 21.30 uur op zondagavond toen er werd geklopt bij de woning in de wijk Pendrecht. Omdat er niet werd open gedaan, wisten ze door het keukenraam naar binnen te komen. Toen ze het huis doorzochten, liepen ze tegen de bewoonster aan. Ook de man die in het huis was, komt erbij en spreekt de inbrekers aan. Vervolgens kreeg hij een paar klappen en houdt daar een flinke bloeding aan zijn neus aan over. Met verschillende persoonlijke spullen en geld verlaten ze het huis weer. De bewoners belden de politie, die er snel was.

 

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
04:32

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief