Politie zoekt twee mannen die 70-jarige vrouw overvielen

Normal politie

Rotterdam - Twee mannen belden woensdagavond met een pakketje in de hand aan bij een 70-jarige vrouw aan de Dosiostraat. Ze hadden weinig goeds in de zin. Ze duwde de vrouw naar binnen en namen haar spullen mee. Met een bloedneus, een dikke lip en meerdere bulten lieten ze haar achter. De politie onderzoekt de zaak en wil deze twee lafaards heel snel van straat halen. Bent u getuigen geweest? Meld u alstublieft.

Het was 20.20 uur toen de twee mannen voor de deur stonden in Prinsenland. Een van hen droeg een pakketje met de kleuren rood, wit, blauw. Toen de vrouw de deur opende, werd zij naar achteren geduwd en viel. Door één van de mannen werd geweld tegen haar gebruikt terwijl de andere het huis doorzocht. Met persoonlijke spullen verlieten ze de woning weer. Het slachtoffer bleef achter met meerdere verwondingen aan haar gezicht en hoofd. Buren hadden iets gehoord en ontfermden zich snel over de vrouw. De ambulance heeft de mevrouw nagekeken en behandeld. Agenten startten meteen een onderzoek en roepen getuigen op om zich te melden.

 

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
04:37

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief