Man slachtoffer van gewapende beroving Nieuwe Binnenweg in Rotterdam, getuigen gezocht

Normal politie

Zaterdag even na 21.15 uur werd een man beroofd in een parkeergarage aan de Nieuwe Binnenweg. Twee mannen bedreigden hem met een vuurwapen en eisten geld. Het werd een worsteling, waarbij ze inderdaad geld te pakken wisten te krijgen, en renden daarna weg. Een arrestatieteam deed nog onderzoek in de omgeving waar de verdachten vermoedelijk heen waren gevlucht, maar troffen hen niet aan. Het onderzoek naar de beroving loopt. Meer getuigen zijn zeer welkom.

Toen de overval plaatsvond was er nog een getuige in de buurt. Die belde direct de politie. Toen de agenten kwamen aangesneld, waren de verdachten echter al gevlucht. Het gaat om twee lichtgetinte mannen tussen de 1.70 en 1.75m, beiden waren rond de 20 jaar, droegen donkere kleding en lichtblauwe wegwerpmondkapjes. 

De politie kijkt camerabeelden uit en spreekt met mogelijke getuigen. Mensen die zaterdagavond rond 21.15 uur of daarvoor iets is opgevallen in of rond die parkeergarage, die dashcam of andere beveiligingsbeelden hebben, of andere informatie die mogelijk kan helpen bij het onderzoek, spreken ze graag. Laat het weten via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan 0800-7000.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
10:45

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief