Twee aanhoudingen na ruzie Sumatraweg

Normal aangepastpolitieauto

Rotterdam - Het jaar 2020 was slechts enkele minuten oud toen er een ruzie ontstond in een huis in Rotterdam Katendrecht waarbij een man zwaar gewond raakte. Agenten hielden een vrouw en een man aan. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, zich te melden.

Agenten die op de reanimatiemelding van de Sumatraweg afgingen, troffen daar een zwaargewonde man met hoofdletsel aan. Na snel ingrijpen bracht het ambulancepersoneel de 42-jarige man in kritieke toestand naar het ziekenhuis. Politiemensen deden meteen onderzoek en spraken met buren en andere getuigen. Waarschijnlijk vond er een ruzie plaats in de woning die gepaard ging met flink wat geweld. De politie doet verder onderzoek en heeft gisteravond twee verdachten aangehouden; een 41-jarige vrouw en een 64-jarige man, beide uit Rotterdam.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
04:23

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief