Twee aanhoudingen voor steekpartij Grote Visserijstraat Rotterdam

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

Een 29-jarige Rotterdammer raakte zaterdagavond 22 augustus gewond, toen hij bij een verkeersruzie op de Grote Visserijstraat werd neergestoken. De verdachte ging er na de steekpartij vandoor, maar kon later op de avond samen met zijn bijrijder in Capelle aan den IJssel worden aangehouden.

Wat de aanleiding voor de ruzie was is nog niet duidelijk, maar ter hoogte van de Rosener Manzstraat onstond even na achten een vechtpartij tussen een automobilist en een scooterrijder. De laatste werd in het gevecht door de automobilist gestoken in zijn zij. Hierna ging de automobilist er, samen met zijn bijrijder, vandoor. 

Het slachtoffer was aanspreekbaar en is met twee steekwonden in zijn zij naar het ziekenhuis vervoerd. De auto van de verdachte werd later op de avond teruggevonden bij de Bazuin in Capelle aan den IJssel. Hij kon, evenals zijn bijrijder, in een nabijgelegen woning worden aangehouden. Het betreft een 47-jarige man uit Rotterdam en een 54-jarige vrouw uit Amstelveen. 

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
07:51

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief