Twee agenten gewond tijdens uitgaansnacht in Rotterdam

Normal aangepastpolitieauto

Rotterdam - In de afgelopen uitgaansnacht zijn in Rotterdam twee agenten gewond geraakt bij verschillende incidenten. Zaterdagavond wilde een wijkagent een ruzie tussen twee mannen sussen op de Korte Lijnbaan. Zij hadden overduidelijk teveel alcohol genuttigd.

Hand gebroken

De agent wilde hen uit elkaar halen, maar daar dachten de twee duidelijk heel anders over. Bij de schermutseling die ontstond brak de agent zijn hand. De beide mannen zijn uiteraard aangehouden.

Ruzie in café

Enkele uren daarna, om ongeveer 04.00 uur was er ruzie bij een uitgaansgelegenheid aan de Kruiskade. Beveiligers hadden hun handen vol aan een man en een vrouw. Toen agenten dat zagen schoten zij te hulp en door het verzet van de man schoot bij één van de agenten de schouder uit de kom. De verdachte is aangehouden en ingesloten. Bij zijn aanhouding verzette de man zich nog steeds hevig.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
16:47

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief