Twee arrestaties na schietincident Beugstraat Hoogvliet

6 maanden geleden gepubliceerd

Bij een conflict tussen twee groepen mensen op de Beugstraat in Hoogvliet zijn maandagavond rond 22.45 uur schoten gelost. Niemand raakte gewond, maar na een achtervolging door de politie zijn twee verdachten aangehouden.

Achtervolging en arrestaties

Nadat getuigen meldden over de ruzie en mogelijke schoten, was de politie snel ter plaatse. De groep waarover de getuigen spraken was echter al vertrokken. Op de rotonde van de Aveling ter hoogte van de Pending en de Bovensim zagen agenten twee mannen die mogelijk betrokken waren bij het incident. Bij een poging hen aan te spreken, vluchtten ze. De politie zette een achtervolging in en loste waarschuwingsschoten, maar dat leidde niet tot overgave van de verdachten.

Met de hulp van een politiehond werden de mannen, van 21 en 17 jaar, later alsnog gevonden in een woning. Beide verdachten zijn in hechtenis genomen.

Oproep tot getuigen

De politie is bezig met een onderzoek naar het incident en roept getuigen op zich te melden. Als iemand iets heeft gezien, gefilmd of beelden heeft van een deurbel- of dashcam, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.