Twee mannen aangehouden in Rotterdam na steekincident Etten-Leur

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

Een ruzie over achter gelaten afval is donderdagmiddag uitgelopen op een steekincident. Er raakte gelukkig niemand gewond.

Op donderdag 5 november 2020 om 12.30 uur werden agenten aangesproken op de Hagemuntweg in Etten-Leur. Twee mannen meldden dat ze kort daarvoor bedreigd waren en dat een man op hun had ingestoken met een mes. Een van de mannen was daarbij lichtgewond geraakt. De man was met een andere in een auto weggereden. De agenten waarschuwden direct het Operationeel Centrum zodat het kenteken van de auto doorgegeven kon worden aan alle eenheden.

Aangifte

Ondertussen werd e aangifte opgenomen. De twee mannen werkten bij een garagebedrijf. Daar stond al langere tijd een auto voor de deur geparkeerd. In de auto zaten twee mannen. Om de auto lag afval van een fastfood restaurant. Eén van de slachtoffers sprak de mannen aan op het feit dat de troep daar lag. Ondanks het feit dat ze ontkenden dat het van hun was ruimden ze het toch op. Maar korte tijd later ontstond er toch een ruzie waarbij een van de verdachten een mes pakte en op een aangever in stak. Hij raakte daarbij lichtgewond aan zijn buik, Zijn collega schoot te hulp maar de verdachte maakte ook een steekbeweging naar hem toe. Hij werd niet geraakt.

Aanhouding

Korte tijd later werd de auto gezien in Rotterdam. De bestuurder kreeg een stopteken en hij stopte. De twee inzittenden werden aangehouden en aan een bureau in Breda ingesloten. Het betreft twee mannen uit Rotterdam van 20 en 25 jaar oud.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
02:47

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief